1. joulukuuta 2014

Joulukuu

Uusi kuukausi – vuoden viimeinen, viimeinen lasten kanssa kotona – alkoi. Ja kun uusi kuukausi alkaa vielä maanantaina, on hyvä päivä aloittaa pieni ryhtiliike ja potkaista joulun odotus käyntiin.

Muuttorupeaman, lasten synttärijuhlien järjestelyn, perheessä riehuneen flunssan ja kaiken muun tekemisen seurauksena iski väsymys. Väsymystä seurasi saamattomuus ja innostuksen puute. Huonosti nukuttuihin öihin ei ole löytynyt lääkettä, mutta jollain on omaa mieltä piristettävä. Siispä päätin haastaa itseni aloittamalla oman ”hyvän mielen blogijoulukalenterin” ja pyrkiä päivittämään blogia jokaisena päivänä jouluaattoon saakka. Mikäs sen parempi ase väsymyksen voittoon, kuin keksiä itselle lisää tekemistä. Vai? Jos tekeminen on kivaa ja innostavaa, niin luulisi toimivan.

Eilen suuntasin Pikkupirpanan kanssa siskoni luokse askartelemaan joulukoristeita taikataikinasta. Jo vuosi sitten bongasin Kotivinkin ohjeen, mutta silloin jäi koristeet toteuttamatta. Nyt siskoni oli löytänyt saman, ja niinpä päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Joululaulut soimaan ja leipomaan.

Sopivaa tekemistä isoille ja pienille tytöille.
 


Taikataikinaa pitää paistaa 3-4 tuntia, ja sen homman jätin suosiolla siskolle hipsien itse lapset kainalossa kotiin muihin puuhiin. Vielä vähän maalausta ja sopiva paikka koristeiden ripustamiselle niin nähdään mitä niistä tuli…


Iloista ja inspiroivaa joulun odotusta!

-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti