4. joulukuuta 2014

4. Rakastumassa raakasuklaaseen
 


Raakasuklaa on jo pidemmän aikaa kiinnostanut, mutta tuntunut jotenkin niin vieraalta alueelta, että siihen on pitänyt tutustua vähän kerrallaan hivuttautuen.

Jo jokunen vuosi sitten sain ystävältä lahjaksi raakasuklaanvalmistuspakkauksen, jonka turvin pääsi helposti kokeilemaan herkun valmistusta ja syömistä toki myös. Perus suklaasyöpölle maku vaatii vähän totuttelua, mutta aika äkkiä herkuista tuli suosikki kahvin kanssa …kunnes ne sitten loppuivat. 
Koko homma jäi houkuttamaan, mutta omatoimisuuden puute täysin uuden jutun opetteluun vaivasi edelleen. Syksyllä bongasin GreenStreetin järjestämät raakasuklaa workshopit, suostuttelin siskon kaveriksi ja ilmoittauduin mukaan. Tykkäsin. Opittiin paljon taustoja, historiaa ja raakasuklaan keholle ja mielelle tekeviä ihmeitä ja tietysti päästiin myös harjoittelemaan valmistusta. Hyvä tapa viettää parituntinen lapsivapaata aikaa siskon kanssa puuhaillen. Nyt kaapissa odottaa liuta raaka-aineita omia kokeiluja tai ehkä omia kokeiluja yhdessä siskon kanssa.


Jos joululahjaideoita uupuu, niin jollekin terveellisestä herkuttelusta ja raakasuklaasta kiinnostuneelle tästä löytyi ehkä pari ideaa.


-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti