18. syyskuuta 2012

Tuunatut tuikut


Tykkään lukea lehtiä ja blogeja, katsoa sisustus ja askartelu ohjelmia, tutkia ihmisten koteja …hakea ideoita ja inspiraatiota muiden tekemisistä. Yleensä sovellan muiden ideoita enemmän oman näköiseksi, yhdistelen asioita sieltä ja täältä tai jollain tapaa muokkaan enkä suoraan kopioi. Kahta ihanaa blogia, klik ja klik, lukiessani törmäsin ihastuttavaan ideaan, tuikkujen tuunaukseen. Idea oli kerta kaikkiaan yksinkertaisuudessaan niin nerokas, että se oli pakko kopioida ihan sellaisenaan.

Tuli vähän tilailtua teippejä (klik)…
…ja teippailtua tuikkuja. Kynttiläkätköstä löytyi jokunen tuoksuton perustuikku ja lisäksi PartyLiten tuoksutuikkuja. Yhdistin purkkiini hennon vaaleanpunaisia Apple blossom –tuikkuja ja niihin värin ja tuoksun puolesta yhteensopivia tummemman pinkkejä tuikkuja, joiden tuoksua en muista (alkuperäinen pakkaus oli kadoksissa). Nyt tuikut ovat näkyvillä ja helposti löydettävissä, eikä kaapin uumenissa piilossa.

Mielestäni tämä on oiva lahjaidea tai kiva pikku vieminen talviajan kyläreissuille. Tulen varmasti lahjomaan ystäviäni, sukulaisiani ja muita tuttuja tuikkupurkeilla …toivottavasti hekin ihastuvat ideaan.

1 kommentti: