17. tammikuuta 2015

Lelut kaappiinVaikka uudessa kodissa tilaa on enemmän kuin vanhassa, eivät tavarat ole oikein löytäneet paikkaansa. Syynä lienee akuutti järkevän säilytystilan puute. Yläkerran kylmät lapevarastot, kun eivät ole näppäriä käyttötavaroiden säilöntäpaikkoja. Kyllähän kaappeja tietysti kaupasta saisi, mutta en ole halunnut haalia väliaikaishankintoja remonttia odotellessa.

Viikolla sain kuitenkin kantaa kotiin uuden vanhan kaapin, joka sopivasti vapautui läheltä muuton myötä. Kaappi löysi paikkansa olohuoneen nurkasta – ja lelut löysivät paikkansa kaapista. Hujan hajan levitellyt lelut ärsyttävät paljon vähemmän, kun tietää niiden päätyvän leikkien päätteeksi omalle paikalleen ovien taakse näkymättömiin. 


Tänään oli bloggariurani ehkä toisiksi jännittävin päivä – jännittävin taisi olla ensimmäisen tekstin julkaiseminen. Päivästä lisää myöhemmin. Nyt on pakko kömpiä lapevarastoon kaivamaan käsityötarvikelaatikoita esiin.


-Sini-

4 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä! Oiskohan tossa ihanassa kaapissa pieni kolo myös kässäkorille, niin olisi nekin käden ulottuvilla? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ajatus ...äidin ja lasten lelut samassa kaapissa :)

   Poista
 2. Ehdottomasti käsityökori tuonne. Löytyy työt helpommin kuin lapevarastosta.

  Kiitos kyydistä ja seurasta eilen. Oli huippua. ♥ Jäin sulle kyydin velkaa. Koska mulla on vain polkupyörä, yritän korvata sen jollain muulla tavalla. ;) Tsemppiä huomiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Paljon mukavampihan sitä on ajella, kun on juttuseuraa.

   Poista