13. helmikuuta 2014

Mistä on pienet pojat tehty?Pikkujätin nimijuhlista ehti vierähtää hyvä tovi ennen kuin sain kiitoskortit aikaiseksi. Kovasti oli mielessä erilaisia itse askarreltuja kortteja, mutta kroonisesta ajan ja jaksamisen puutteesta kärsivänä päätin mennä sieltä, missä aita on matalin tai sitä ei ole ollenkaan. Päädyin siis tilaamaan valmiit kortit. Joulunaikaan bongasin tinyprints –sivuston ja sieltä löytyikin ihastuttavia korttipohjia. Itse olin erityisen tyytyväinen sivujen toimintaan, tilaamisen helppouteen ja toimituksen nopeuteen, eikä hintakaan päätä huimannut. Kortti valikoitui lopulta värin perusteella sillä halusin jatkaa juhlien turkoosia teemaa. Kortteihin tuli tekstiksi juhlissakin lausuttu varmasti jokaiselle tuttu runo.

Mistä on pienet pojat tehty?
Mistä on pienet pojat tehty?
Etanoista, sammakoista,
koiran häntätupsukoista.
Niistä on pienet pojat tehty.Tuo ei enää niin kovin pikku Pikkujätti taitaa kyllä koostua aika paljolti hyvinkin kermaisesta maidosta. Jännityksellä odotan millaiset mitat 4kk neuvolassa saadaan.


Onhan juhlien turkoosi väriteema hyvä aasinsilta lakritsia ja salmiakkia rakastavien lemppari popseihin? Juhlissa tarjoilin Hopetoffee –popseja, joiden ohjeen löysin Kinuskikissalta. Nämä herkut lisäsin tarjolujen listalle ihan viimehetkellä, kun epäilin herkkujen riittävyyttä. Kaikkea oli lopulta yllin kyllin, mutta kyllä nämä silti maistuivat vieraille.

Hopeatoffee –pops


150 g Hopeatoffee-karkkeja
¾ dl kermaa
1 pkt (195 g) Muro-keksejä

noin 20 kpl Tikkaritikkuja

Koristeluun
Vaaleansinisiä Candymelts -nappeja  
Karkkiraetta

*Laita toffeet ja kerma kattilaan. Sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes karkit ovat kokonaan sulaneet. Hienonna keksit tehosekoittimella ja lisää toffeekastikkeen joukkoon. Laita massa jääkaappiin jähmettymään.
*Pyörittele massasta sopivan kokoisia palloja ja laita pallot takaisin jääkaappiin.
*Sulta Candymelts napit (tähän sopii myös valkoinen suklaa). Kasta tikkaritikun pää seokseen ja työnnä pallon sisään. Päällystä pallo seoksella. Itse dippailin palloja ja sen jälkeen viimeistelin veitsellä. Ripottele päälle karkkiraetta.
*Täytä sopiva kulho sokerilla. Näin saat popsit pysymään pystyssä.
*Valmiit popsit kannattaa säilyttää jääkaapissa tarjoiluun asti.-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti