26. huhtikuuta 2013

LapsityövoimaaNostan hattua niille reippaille, jotka pyöräilevät läpi vuoden. Oma fillarointi-into hiipuu yleensä syksyllä säiden muututtua kurjiksi ja teiden liukkaiksi. Yhtä helposti, kun into syksyllä katoaa, löytyy se keväällä ensimmäisten kevätauringon säteiden lämmittäessä ja sulattaessa lumia.

Tänä vuonna pyöräilykauden aloittaminen siirtyi myöhäisemmäksi kuin koskaan ennen. Osasyynä myöhässä ollut kevät ja osasyynä kiire ja ajanpuute pyörän varastosta kaivamiselle ja keväthuollolle …eli uskottavan kuuloisia tekosyitä.

Viime sunnuntaina päätimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta koko perheen voimin pyöräpuhteiden parissa. Ja jotta raitisilma- ja aurinkoyliannostus olisi taattu, kruunasimme päivän vuoden ensimmäisellä pyörälenkillä. Kävimme toteamassa, että tulvineen Vantaanjoen vartta ei ihan kaikista kohdista kannata kulkea fillarilla …vene olisi parempi.Aika eri fiiliksissä alkaa työpäivä reippaan pyörämatkan kuin aamubussissa kököttämisen jälkeen. Raikas ilma tekee ihmeitä!-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti