17. helmikuuta 2015

Laskiaistiistain pullat



Laskiaista voisi viettää useamminkin kuin kerran vuodessa. Niin herkullisia ovat laskiaispullat.

Tänä vuonna lasten pullat oli tehty peruspullataikinasta laktoosittomina ja vähällä sokerilla. 2,5 desin taikinaan laitoin vain yhden ruokalusikallisen sokeria. Kardemummaa ja voita lisäsin vähän reilummalla kädellä makua tuomaan. Pullien täytteenä oli sipaisu sokeritonta omenasosetta, pilkottua banaania ja laktoositonta kermavaahtoa maustettuna pienellä hyppysellisellä vaniljasokeria. Banaani laskiaispullassa oli innovatiivisen pikkuleipurin oma ehdotus. Äitinsä tytär. 




Mies sai perinteisempiä hillopullia ja itse herkuttelin pullalla, jonka täytteenä oli uutta tuttavuutta eli lakritsimarsipaania. Toimi.



Hillolla vai marsipaanilla?

-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti