Laskiaista voisi viettää useamminkin kuin kerran vuodessa.
Niin herkullisia ovat laskiaispullat.
Tänä vuonna lasten pullat oli tehty peruspullataikinasta
laktoosittomina ja vähällä sokerilla. 2,5 desin taikinaan laitoin vain yhden
ruokalusikallisen sokeria. Kardemummaa ja voita lisäsin vähän reilummalla
kädellä makua tuomaan. Pullien täytteenä oli sipaisu sokeritonta omenasosetta,
pilkottua banaania ja laktoositonta kermavaahtoa maustettuna pienellä hyppysellisellä
vaniljasokeria. Banaani laskiaispullassa oli innovatiivisen pikkuleipurin oma
ehdotus. Äitinsä tytär.
Mies sai perinteisempiä hillopullia ja itse herkuttelin
pullalla, jonka täytteenä oli uutta tuttavuutta eli lakritsimarsipaania. Toimi.
Hillolla vai marsipaanilla?
-Sini-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti