25. elokuuta 2013

Ison tytön huoneToisin kuin blogin perusteella voisi olettaa, on meillä kesän aikana tehty muutakin, kun herkuteltu. Makuuhuoneissa tuuli uudet tuulet, kun pikkupirpanan oli aika saada vähän isommalle tytölle sopiva huone. Eihän nyt tuleva isosisko voi enää pinnasängyssä nukkua!

Ennen pikkupirpanan syntymää muutimme itse toiseen makuuhuoneeseen ja meidän vanhasta makkarista oli tuleva vauvan huone. Tarkoitus oli ehtiä maalailla ja laittaa huonetta vähän enemmän vauvamaiseksi, mutta kuten moni muukin suunnitelma, jäi tämäkin toteuttamatta yllättävien käänteiden seurauksena. Vauvan huoneen seinät siis jatkoivat elämäänsä tumman liiloina pienillä lapsekkailla yksityiskohdilla tehostettuna. Huoneessa oli myös koko seinän levyinen pieneen huoneeseen varsin massiivinen liukuovikaapisto. Paljon hyvää säilytystilaa, joka uteliaan neitokaisen käsien ulottuvissa osoittautui piankin varsin toimimattomaksi ratkaisuksi. Lopulta koittikin aika raivata tilaa kasvavalle lelumäärälle ja ennen kaikkea isojen tyttöjen sängylle.

Suurimpana urakkana oli kaapiston siirtäminen meidän omaan makuuhuoneeseen. Vai olikohan sittenkin tapetin valinta paljastuvalle seinälle? Ainakin tapetin valinta vei enemmän aikaa. Lopulta päädyin yhteen, johon heti alkuun olin iskenyt silmäni, eli Ferm Livingin mintunvihreään Harlequin tapettiin. Vielä tapetointia aloitellessa epäilin hetken millainen yhdistelmä on pari tumman liilaa seinää tämän tapetin rinnalla, mutta lopputulos näytti ainakin omasta mielestäni varsin hyvältä.

Toinen suuri pähkäilyn aihe oli sänky. Millainen sänky olisi kiva? No kivojahan olisi vaikka kuinka, mutta päädyimme kuitenkin Ikean Minnen-sänky. Ulkonäkö miellytti ja hinta oli sopiva. Ei haittaa, vaikka villimmät leikit jättäisivätkin jälkensä.

Vielä pitäisi pähkäillä millainen päiväpeitto olisi kiva ja toimiva. Ja minne pinnasänky seuraavaksi kasataan uutta tulokasta varten. Onneksi on vielä aika miettiä ja mittailla.


Aurinkoista sunnuntaita!

-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti