19. toukokuuta 2013

Piano ♥Piano on ollut pitkään haaveissa. Eikä millainen tahansa piano vaan sellainen vanha, uljas ja upea piano. Vanhemmat yrittivät kovasti tarjota meille heidän kotonaan tyhjän panttina seisovaa pianoa, mutta se ei vastannut haaveitamme, vaikka hyvä piano onkin.

Joskus – tai aika useinkin – kannattaa pitää silmät auki ja avata suukin, kun jotain mielenkiintoista osuu kohdalle. Työkaverin näyttäessä kuvia siskonsa ihanan omakotitalon myynti-ilmoituksesta kiinnitin heti huomion kuvissa näkyvään pianoon. Täydellinen! Varovasti aloitin utelut, että onko tuon ihastuttavan kapistuksen tarkoitus muuttaa perheen mukana vai etsiikö se kenties uutta kotia. Meillä kun olisi hyvä koti pianolle tarjolla. Ja niin siinä sitten kävi, että muutama viikko sitten piano kotiutui meille.

1895 vuoden elämää nähnyt komeus asuu nyt meillä. Vähän on ehkä ahdasta, mutta tästä uudesta perheenjäsenestä ei luovuta.Viime viikolla virittäjä kävi virittämässä pianon soittokuntoon ja nyt olen saanut kuunnella kauniita sointuja. Sitä päivää odotellessa, kun mies istuu pianon ääreen ja soittaa minulle rakkauslauluja …luvassa taitaa olla pitkä odotus :)-Sini-

2 kommenttia: