14. joulukuuta 2012

Pakertamista ja väkertämistäMelkein meinasi tulla joulunalusstressi, vaikka kovin olin päättänyt, etten sellaista harrasta tänä vuonna …onneksi vain melkein. Nyt monta tylsää kiireen ja stressin aiheuttajaa on hoidettu pois alta ja voi keksittyä taas paremmin kivoihin juttuihin.

Useampi viikko aherrettiin isomman joululahjaprojektin kimpussa. Aikaa kuului ehkä luvattomankin paljon, mutta tekeminen on ollut kivaa. Jos lahjan saajat ovat puoliksikaan niin innoissaan lahjasta, kun minä olen ollut sen tekemisestä, tulee kaikki vaiva palkituksi. Vähän tekisi mieli valottaa, minkä parissa on pakerrettu, mutta kaiketi salaisuuksien pitäminen on osa joulun taikaa …kärsimättömän ihmisen kidutusta sanon minä.  

Joulukortit tuli lähetettyä ja jopa ihan ajallaan. Perus askartelua ei olekaan hetkeen tullut harjoitettua, joten oli kyllä kiva väkerrellä pari iltaa korttien parissa. Ajan puutteen vuoksi jouduin vähän yksinkertaistamaan alkuperäistä suunnitelmaa ja askartelukaupassa vierailun saalis ei ollut ihan sitä, mitä toivoin, mutta ..tärkeintä tietysti on, että kortinsaajat saavat ripauksen lisää joulumieltä.
Nyt sohva, pannukakkua ja hömppäsarja ...niistä on hyvä kiireisen viikon perjantai-ilta tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti