10. lokakuuta 2012

Hullua hulluttelua ja pumppiPitkään pähkäilin, että olisinko niin hullu, että änkeän Hulluille päiville rattaiden kanssa …ja olinhan minä. En muista koska olisin viimeksi käynyt. Siitä täyttyy olla aikaa. Inhoan ryysistä ja toisaalta tykkään ostaa vaatteita, jotka ovat kaupassa siisteissä pinoissa tai nätisti henkarissa. Lähdin oikeastaan metsästämään kuvastosta bongaamaani neulemekkoa itselleni muutaman kuukauden päässä siintävä töihin paluu mielessä. No, ilmeisesti aika moni muukin oli tuon mekon bongannut sillä ne olivat loppuneet heti alkuun.

Kas kummaa, mukaan tarttui enemmän pikkuisia vaatteita kuin mitään itselle …niin söpöä pinkkiä, punaista, pilkkua ja raitaa.


Rattaat on kyllä varustettu tällaisiin retkiin hyvin …niistä löytyy soittokello…


Illalla anoppi raahasi mukaansa pumppiin. Viime kerrasta taitaa olla noin vuosi ja silloin oli jumppapallo vyötärön tilalla. Ilmeisesti tuon oman kahvakuulan (joka tänään vaa’alle istahtaessaan sai lukeman 8,5kg) heiluttelu täällä kotona on jotain auttanut, kun tangossa nousi jotakuinkin samat painot, kun viimeksi. Ja nyt löytyy vyötärö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti