4. lokakuuta 2014

Uusi kotiMeillä on uusi koti. Ihana koti. Unelmien koti. Unelman, jonka ei olisi toivonut vielä toteutuvan. Talo on miehen isoukin 20-luvulla rakentama hirsitalo, jota kevääseen asti asusti miehen ukki, lasten isoukki. Kovasti olisimme toivoneet, että talossa olisi vielä voinut kyläillä, juoda teetä kera paahtoleivän, kuunnella tarinoita menneistä. Katsoa, kun Pikkupirpana onnessaan käveli pieni käsi isoukin isosta kädestä kiinni pitäen, vanhus ja lapsi vähän hoiperrellen toisiaan tukien.

Isoukin toiveena oli, että talo pysyy suvussa. Olemme iloisia siitä, että saimme tämän toiveen toteuttaa. Kotiinsa astelee nyt neljäs ja viides polvi samaa sukua. Tekemistä riittää. Syyskuu vierähti raivaus, siivous ja muuttopuuhissa. Nyt etsitään tavaroille uusia paikkoja, sisustetaan ja suunnitellaan remontteja. Jatkossa blogissakin on varmasti enemmän sisustus- ja remonttijuttuja kaiken leipomisen ohella.


-Sini-

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Ihanaa, että talossa jatkuu suvun tarina. Jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan kuvia ja tarinoita talosta ja remontista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vanhassa talossa eläminen kaikkine remontteineen taitaa olla elämäntapavalinta. Taidat tietää paremmin kuin minä, mihin olen joutumassa :)

      Poista